• Luni - Vineri între orele 08:00 - 16:00

Despre Noi

PAXDAL AUTO


Paxdal Larisa Srl este un service multibrand modern, la standarde europene care efectueaza lucrari de mecanica, electrica si diagnoza.

Comercializam piese si accesorii auto, atat de origine cat si de producator, oferind solutii optime in ceea ce priveste raportul calitate / pret / termen de livrare.

Paxdal Larisa Srl executa revizii si reparatii pentru majoritatea marcilor si modelelor auto. Se asigura lucrari rapide si de buna calitate, folosind piese originale si garantate.

Se pot intretine si flote auto cu diversitate mare de modele, cu optimizarea cheltuielilor specifice. Soft-urile detinute ne ajuta la gestionarea corecta a reviziilor pentru un numar mare de masini.

Service Multibrand: diversitate si experienta

SERVICE AUTORIZAT RAR


Suntem autorizati RAR pentru revizii si diagnoza pentru toate marcile si pentru reparatii mecanice complexe pentru modele ale marcilor: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Renault, Opel, Ford, BMW, Dacia, Mercedes, Fiat, Mitsubishi, Nissan, Jeep, etc.

Service-ul este compus din 2 hale de mecanica (cu un total de 7 posturi de lucru / 4 elevatoare și 2 canale pentru dube) o hala de diagnoza/stand de frânare ( cu 1 post de lucru) si un showroom de piese si accesorii. Personalul Paxdal Larisa Srl (in prezent avem 7 de angajati) este amabil si bine pregatit profesional.

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a imbunatati experienta ta pe site.